De 5 voordelen van een schanskorf tuinhaard

De 5 voordelen van een schanskorf tuinhaard

’s Avonds buiten zitten in de zomer is heerlijk, toch wil het nog wel aardig afkoelen zodra de zon onder is. Veel mensen hebben een tuinhaard bij het tuinterras om zo de frissere avonden toch buiten te kunnen zitten. Wij hebben hier de 5 voordelen van een schanskorf tuinhaard in je tuin voor je op een rijtje gezet.

  1. Een tuinkachel geeft warmte tijdens de koude avonden zomer en winter

Een tuinhaard geeft veel warmte en is makkelijk in gebruik. De tuinhaard kan dus als tuinkachel gebruikt worden. ’s Avonds langer in de tuin zitten is dus geen probleem meer. Een tuinkachel is zowel in de zomer als winter goed te gebruiken. Een terrashaard kan ook gebruikt worden onder een overkapping, dus ook in de winter kan het lekker warm zijn om naast de tuinhaard te zitten.

  • Gebruik de Tuinhaard als BBQ

Veel tuinhaarden kunnen gebruikt worden als BBQ. Zorg bij de aanschaf van een tuinhaard dus voor een tuinhaard die ook kan dienen als BBQ. Er is niks makkelijker dan een mooie tuinhaard in de tuin te hebben die meerdere functies heeft. Daarnaast kun je ook nog is besparen op een aparte BBQ, die toch elke tuin wel nodig heeft. Laat de BBQ- feestjes maar komen!

  • De tuinhaard kan makkelijk worden ingebouwd in een tuinomheining

Een stenen tuinhaard kan makkelijk ingebouwd worden in een stenen tuinomheining. Zo neemt het zo min mogelijk ruimte in en staat het toch strak naast een tuinterras. Ook kun je meteen je houtopslag in je tuinhaard verwerken als je dat wil. Dit scheelt weer een extra houtopslag.

  • Geen hout of ander afval in huis

Een kachel buiten betekent ook dat er geen houtafval of as in je woning komt. Ook je houtopslag is dicht bij de hand omdat deze opslag vaak buiten staat. Na een avondje bij de haard te hebben gezeten kun je er een keer met de bezem langs en alles is weer schoon!

  • Een schanskorf tuinhaard is een gaaf design!

Een schanskorf tuinhaard heeft een karakteristieke uitstraling en past eigenlijk in elke tuin. Ook is een schanskorf tuinhaard goed te combineren met een steenkorven tuinafscheiding.

Als een schanskorf tuinhaard ook goed in jouw tuin past en je graag gebruik wil maken van de BBQ functie is het belangrijk dat je de juiste leverancier vindt in schanskorf tuinhaarden. Een kwaliteit tuinhaard gaat jaren mee zonder onderhoud. Schanskorfgigant biedt kwaliteit tuinhaarden die ook als BBQ kunnen dienen.

Kachel-Haard

Reacties zijn gesloten.