Waarin schuilt het belangrijkste voordeel van Freshbed?

Waarin schuilt het belangrijkste voordeel van Freshbed?

Voor mensen is hun nachtrust ongelofelijk belangrijk. Daarmee vertellen we ongetwijfeld niets nieuws. Dit gezegd hebbende is het zo dat lang niet alle bedden die op de markt zijn terug te vinden er in slagen om een optimale nachtrust te garanderen. Eén van de belangrijkste nadelen die veel mensen ervaren van hun bed is dat ze niet op de gewenste temperatuur kan worden gehouden. Veel mensen hebben tijdens de nacht dan ook te koud of te warm. Daar heeft Freshbed een perfecte oplossing voor gevonden. Ben jij ook benieuwd naar wat deze oplossing nu precies is? We stellen ze graag aan je voor hier op deze pagina!

            Wat maakt Freshbed nu precies uniek?

Freshbed is in het bijzonder uniek omdat ze ervoor zorgt dat je tijdens elk seizoen van het jaar onder optimale omstandigheden in je bed kan vertoeven. Onder optimale omstandigheden begrijpen wij een constante temperatuur. Het mooie van dit slaapsysteem is dat je zelf over de mogelijkheid beschikt om aan te geven hoe hoog (of hoe laag) die temperatuur nu precies moet zijn. Bij dit merk kan je namelijk gebruikmaken van een gescheiden temperatuur- en ventilatiesysteem. Dit betekent bijvoorbeeld dat je bij een tweepersoonsbed over de mogelijkheid beschikt om de rechterkant meer te verwarmen dan de linkerkant of omgekeerd. De gevoelstemperatuur van mensen kan in de praktijk zeer aanzienlijk verschillen, maar veel merken hebben daar geen aandacht voor. Dat is dus wel het geval op het ogenblik dat je ervoor kiest om een Freshbed te kopen.

            Realiseer een uitstekende nachtrust met een Freshbed

Een bed van Freshbed staat er om bekend de nachtrust van heel wat mensen aanzienlijk te kunnen bevorderen. Dit niet in het minst omwille van het feit dat ze er in slaagt om de ideale temperatuur te creëren. Veel mensen weten het niet, maar de ideale temperatuur voor een goede nachtrust is gelegen rond de 27 à 29 graden. Wanneer je bed deze temperatuur heeft zal dat geen invloed hebben op de temperatuur van de huid. Ligt de temperatuur te hoog? Dan zal je huid je proberen af te koelen door te transpireren, iets wat kan resulteren in een zeer vochtig bed. Het spreekt voor zich dat dergelijke activiteiten in het geheel niet bevorderend zijn voor een goede en effectieve nachtrust. Daar brengt de keuze voor een Freshbed bed op een efficiënte manier verandering in.

            Eliminatie van 99,97% van de schimmelsporen

Schimmels en bacteriën staan er om bekend zich met alle plezier te verspreiden in slecht onderhouden en / of vochtige plaatsen. De ventilatie en circulatie die in de kamer aanwezig is zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën zich niet eenvoudig kunnen vermenigvuldigen. Met een Freshbed slaag je er in om maar liefst 99,97 procent van niet alleen de schimmelsporen en pollen, maar ook het stof, fijnstof en rook en huidschilfers te elimineren. Hygiëne staat in een bed altijd voorop. Een echt hygiënisch bed met een goede temperatuur realiseren is voor iedereen altijd een absolute must om te kunnen rekenen op een optimale nachtrust. Gebruikmaken van een Freshbed bed kan daar in de praktijk voor zorgen! Broring | Met oog voor duurzaamheid en milieu.

Kachel-Haard

Reacties zijn gesloten.